Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KiertoKasvu -hankkeen Aamukahvit #3

20 syyskuun, 2023 @ 9:00 - 9:30

Tervetuloa KiertoKasvu-hankkeen aamukahveille #3

 

Tämän kerran teemana keskitymme toimintamallin ympärille, jossa tavoitteena on hyödyntää sivu-, purku- ja hukkavirtoja, rikastushiekkaa sekä tuhkaa. Toimintamallin tavoitteena on rakennusten purkukustannusten pienentäminen, kierrätysmateriaalien tarjonnan ja tarpeen kohtaaminen nykyistä sujuvammin ja neitseellisen materiaalin käytön vähentäminen.

 

Aamukahvien esitykset aloitetaan syksyllä 2022 voimaan astuneella asetuksella (466/2022) betonimurskeen jätteeksi luokittelun päättymisen arviointiperusteista. Sen mukaan toimiessa betonimurske ei ole enää jätettä. Jätekukon ympäristöinsinööri Valtteri Kinnunen kertoo kokemuksia uuden asetuksen tuomista muutoksista.

 

Tämän jälkeen siirrymme kuuntelemaan esitystä MARA-asetuksesta ja tästä meille esityksen tulee pitämään Pohjois-Savon Ely keskukselta Ylitarkastaja Päivi Karhunen.

 

Aamukahveilla verkostoidutaan, vaihdetaan kuulumisia ja kerrotaan hankkeen pilotin etenemisestä. Tilaisuudet nauhoitetaan ja nauhoitteet julkaistaan tilaisuuden jälkeen täällä.

 

Aamukahvien Teams-osallistumislinkin löydät tästä.

 

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
20 syyskuun, 2023
Aika:
9:00 - 9:30

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams