Mukana hankkeessa

Hankkeen toteuttajat

Savonia-ammattikorkeakoulu (Päähankkeen toteuttaja)

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Navitas Kehitys Oy (Osahankkeen toteuttaja)

Navitas Yrityspalvelut tarjoaa yritykselle tai yrittäjälle kaikki tarvittavat palvelut elinkaaren eri vaiheissa yhdestä ja samasta paikasta. Palvelumme on tarkoitettu sekä Varkauden seudulla toimiville että alueelle sijoittumista harkitseville yrityksille.

Ylä-Savon ammattiopisto (Osahankkeen toteuttaja)

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä ja sen ylläpitämä Ylä-Savon ammattiopisto on vireä ammatillisen koulutuksen moniosaaja. Nykyinen kuntayhtymä on perustettu vuonna 1964, mutta ammatillista koulutusta YSAOn ja sen edeltäjien toimesta on järjestetty Ylä-Savossa jo kohta 150 vuotta.

Hankkeen yhteistyöyritykset

Hankkeen yhteistyökumppanit

Voit tutustua hankkeen yhteistyöyrityksiin ja -kumppaneihin tarkemmin alla olevan valikon kautta

ANDRITZ Warkaus Works Oy valmistaa paperi- ja selluteollisuuden sooda- ja voimakattiloiden vaativimpia painettakantavia osia sekä tarjoaa robottiratkaisuja asiakkaan prosessien ja työturvallisuuden parantamiseksi. Yrityksellä on pitkä ja laaja kokemus sooda- ja voimakattilavalmistuksessa.

Lue lisää:

https://www.andritz.com/pulp-and-paper-en/locations/warkaus-works-oy

Fatec on kiertotalousalan ratkaisuntarjoaja, jonka tavoitteena on saada teollisuuden mineraaliset sivuvirrat energia- ja kustannustehokkaasti hyötykäyttöön. Sivuvirtoja hyödyntämällä vähennetään kertyvien jätteiden määrää, luonnonvarojen käyttöä ja hiilidioksidipäästöjä erityisesti korvaamalla sementtiä.

Lue lisää:

fatec.fi

Changing the way fish gets in our plates

Finnforel from Finland is changing the fish farming into an environmentally sound and ecologically aligned industry that will be able to provide the people pure, healthy, and tasty rainbow trout. The entire production chain is redesigned from healthy eggs to delicious fillet.

Finnforel farms rainbow trout in safe and clean indoor conditions using an industry-altering Recirculating Aquaculture System RAS technology that allows to monitor the entire production chain with full traceability. It is non-invasive, land-based aquaculture method that has a simple basic operating principle: Circulating water by pumping it between the feeding tanks and the cleaning system. Water circulation technology is the best way to farm fish for the environment. It is based on low water use and efficient purification systems that enable efficient nutrient recovery. Finnforel plant circulates 99 % of all water in closed loops.

Lue lisää:

finnforel.com

Kaikki Fiskarsin paistinpannut ja kattilat valmistetaan pohjoissavolaisessa Sorsakosken kylässä. Tehdas on ollut erottamaton osa Sorsakoskea ja koko Leppävirran aluetta jo vuodesta 1891, ensin Hackmanin ja myöhemmin Fiskarsin tehtaana. Sorsakoskella syntyvät muun muassa monesta kotikeittiöstä tutut All Steel- ja Hard Face -keitto- ja paistoastiasarjat.

Lue lisää:

https://www.fiskars.com/fi-fi

HANZA on maailmanlaajuinen tietämykseen perustuva valmistusyritys, joka nykyaikaistaa ja virtaviivaistaa valmistusteollisuuden. Yhtiö on perustettu vuonna 2008, ja sillä on kuusi valmistusklusteria: Ruotsi, Suomi, Saksa, Baltia, Keski-Eurooppa and Kiina. Iisalmen tehtaassa on noin 30 konetta yli 3 500 neliömetrintuotantotiloissa. Yli 50 kokenutta työntekijäämme ovat kaikki taitavia ammattilaisia. Henkilöstö on sitoutunutta ja kehityssuuntautunutta, mikä mahdollistaa joustavan toiminnan muuttuvassa ympäristössä. Tarjoamme monenlaisia koneistuspalveluja. Käytämme komponenttien viimeistelyyn nykyaikaisia CNC-hiomakoneita ja kovasorvaustyökaluja. Olemme erikoistuneet hienomekaanisten komponenttien sorvaukseen ja hiontaan. Lisäksi pystymme uusimmilla B-akselilla varustetuilla sorvauskeskuksilla tuottamaan erittäin monikäyttöisiä osia.

Lue lisää:

https://hanza.com/

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Kattaviin palveluihimme kuuluvat mm. jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Lue lisää:

https://www.jatekukko.fi/

Joroisten kunta

Lue lisää:

https://www.joroinen.fi/

Keski-Savon Jätehuolto liikelaitoskuntayhtymä on viiden kunnan omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtymän omistajina ovat Heinäveden, Joroisten, Juvan ja Leppävirran kunta sekä Varkauden kaupunki. Yhtymä hoitaa omistajakunnilleen lakisääteisiä jätehuollon palveluja ja viranomaistehtäviä. Jätehuollon toimialueella asuu noin 50 000 vakituista asukasta. Keski-Savon Jätehuolto vastaa omistajakuntiensa asuin- ja vapaa-ajan kiinteistöjen ja julkishallinnon sekajätteiden keräyksestä, keräyksen kilpailuttamisesta sekä kerätyn jätteen käsittelystä. Jätehuolto vastaa myös kiinteistökohtaisesta hyötyjätteiden keräämisestä lukuun ottamatta keräyspaperia.

Lue lisää:

keskisavonjatehuolto.fi

Kuopas on Kuopion kaupungin omistama osakeyhtiö. Tehtävämme on mahdollistaa opiskelijoille edullinen vuokra-asuminen koko opintojen ajaksi Kuopiossa. Opiskelija-asuntojemme sijainneissa painotamme opiskelijoiden toiveita ja hyviä liikenneyhteyksiä opiskelupaikkoihin. Kuopio tarjoaa loistavat puitteet opiskelija-asumiselle!

Lue lisää:

kuopas.fi

Kuopion kaupunki / Business Kuopio

Business Kuopio on yritysten kumppani. Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarkoitetut palvelut, asiantuntija-avun ja verkostot. Autamme kaikenkokoisia alueemme yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentumiseen. Osa palveluista järjestetään kumppanuusmallilla, jolloin niitä saa Business Kuopion lisäksi myös Uusyrityskeskukselta ja Business Centeristä.

Lue lisää:

https://www.kuopio.fi/ / https://www.businesskuopio.fi/

Olemme osavalmistuksen varma kumppani. Yhteinen menestymisen tahtomme on avain pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Koneistamojen joukossa Lapinlahden Koneistus on toimintatavoiltaan erottuva, kansainvälistyvä perheyhtiö, jolla on vahvat juuret ja selkeät, tunnistetut vahvuudet. Olemme kehittäjäyritys, joka uudistaa alalle tyypillisiä tapoja tehdä työtä ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Ideologiamme näkyy asiakkaillemme sujuvana palveluna ja kustannustehokkuutena. Visiomme mukaisesti kehitymme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tähtäämme jatkuvasti merkittävämmäksi koneistuksen asiantuntijaksi, joka hyödyntää koneiden tekniikkaa täysimääräisesti ja käyttää älyään uuden tiedon hankkimiseen ja soveltamiseen. Tuloksena on korkeatasoista ja arkijärkistä, digitaalisuutta hyödyntävää koneistamista: monimutkaisia tuotteita mahdollisimman tehokkaasti.

Lue lisää:

lapinlahdenkoneistus.fi

LAPP konsernin tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. LAPP-yhtiössä on tällä hetkellä 5 055 työntekijää ympäri maailmaa, 19 tuotantopaikassa ja 41 myyntiyhtiössä. Yhtiö tekee yhteistyötä myös noin 100 ulkomaisen edustajan kanssa. Lapp Connecto Oy valmistaa kaapeli- ja johdinsarjoja vaativiin kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös jakelukiskot ja kiskosiltaprojektit, ohjauslaitteiden kokoonpano ja testaus sekä vaativat sähkötekniset kokoonpanot. Kattavan palveluvalikoimamme avulla asiakkaamme saavat aina kustannustehokkaan ratkaisun tarpeisiinsa. Yhtiö on perustettu vuonna 1988, ja toimipaikkamme sijaitsevat Hyvinkäällä, Vieremällä ja Puolassa.

Lue lisää:

https://lappconnecto.lappgroup.com/

Lapra Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus sekä rakennus- että maanrakennusalalta. Yritys on perustettu vuonna 1991 nimellä RKP Lapra Ky. Nykyään yrityksessä työskentelee noin 25 rakennusalan ammattilaista, kuten kirvesmiehiä, muurareita, laattamiehiä, maalareita ja rakennusmiehiä.
Yrityksen painopiste on liikerakennusten ja -kiinteistöjen rakentamisessa ja saneeraamisessa. Toimintamme perustuu rakennusten elinkaariajatteluun. Vahvaan osaamiseemme kuuluvat myös rakennuttamispalvelut. Olemme siilinjärveläinen rakennusliike, joka toimii Kuopion ja lähikuntien alueilla. Haluamme olla alueen yritysten, yhteisöjen ja yksityisasiakkaiden luotettava yhteistyökumppani.

Lue lisää:

http://www.lapra.fi/

Leppävirran kunta

Lue lisää:

leppavirta.fi

Lunawoodin tarina alkoi 90-luvun lopulla kahden innovatiivisen veljeksen, Olavi ja Aulis Kärkkäisen, unelmasta. Heidän kovan työnsä ja omistautumisensa ansiosta, puun modifioinnista pelkän lämmön ja höyryn avulla tuli kaupallinen menestystarina. Vuosien varrella pienestä Iisalmelaisesta yrityksestä on kasvanut ThermoWoodin® globaali edelläkävijä, mutta sinnikkyys ja intohimo ovat edelleen yrityksemme ytimessä. Juuremme inspiroivat meitä edelleen ja kannustavat meitä eteenpäin kaikissa tilanteissa. Työllistämme tehtaillamme, pääkonttorissamme Lahdessa ja tärkeimmissä vientimaissamme yhteensä 145 ammattilaista. Tehtaamme sijaitsevat Kaskisissa ja Iisalmessa, joissa yksiköidemme vuotuinen tuotantokapasiteetti on noin 160 000 m3.. Yrityksemme kasvun ja kehityksen mahdollistamiseksi olemme investoineet aktiivisesti kaikkiin kolmeen tuotantoyksikköön. Viimeisimmät investointimme Iisalmeen ja Kaskiseen ovat keskittyneet lämpökäsittelykapasiteetin lisäämiseen ja rimoituslaitosten sekä pakkausprosessin kehittämiseen.

Lue lisää:

https://lunawood.com/fi/

Mestar Kuopio Oy on Kuopion kaupungin omistama yhtiö, joka rakentaa, saneeraa ja kunnossapitää katuja, vesihuoltoa, viheralueita ja ulkoliikuntapaikkoja ja muita yleisiä ulkoalueita, ylläpitää ja huoltaa liikennevaloja ja ulkovalaistusta. Mestar Kuopio Oy:n vuosittainen liikevaihto on noin 32 Meur ja meitä on vuodenajasta riippuen yli 200.

Lue lisää:

mestar.fi

Metallityö Vainio -yhtiöt on iisalmelainen, kahden monipuolisen ja laadukkaan metallialan palveluja tuottavan yrityksen, Metallityö Vainio Oy:n ja YSAKO Oy:n yhtymä. Olemme vakavarainen, kehittyvä ja ketterä sopimusvalmistaja, toimimme tiiviissä yhteistyössä merkittävien kotimaisten kumppanien kanssa.
Jatkuva tehokas laadunseuranta, tiivis tuotannollinen yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä tarkoituksenmukainen automatisointi varmistavat, että lopputulos vastaa aina asiakkaan odotuksia. Henkilökuntamme lisäksi investoimme jatkuvasti myös tiloihin, laitteisiin ja tietojärjestelmiin. Käytössämme on nykyaikaiset ja avarat tuotantotilat sekä monipuolinen konekanta. Edistyksellinen ERP-järjestelmämme mahdollistaa tehokkaan materiaalien ja prosessien jäljitettävyyden, sujuvan integroitumisen asiakkaidemme prosesseihin sekä joustavan toimintaympäristön operatiivisten toimintojemme tueksi.

Lue lisää:

mvainio.fi

Niiralan Kulma on ollut osa kuopiolaista asumista yli 70 vuoden ajan!

Joka kymmenes kuopiolainen asuu Niiralan Kulman kodissa. Monessa perheessä Niiralan Kulmalla asumista on useassa sukupolvessa, isältä tyttärelle. Niiralan Kulma, tuttavallisemmin Niku, on kiinteä osa Kuopion kaupunkikuvaa ja asumista.

Tällä hetkellä yhtiöllä on yli 7 000 asuntoa, joissa asuu yli 12 000 kuopiolaista. Kiinteistöjä hoidetaan, siivotaan ja isännöidään pääosin oman henkilöstön voimin, joten asuminen Niiralan Kulmalla on laadukasta, turvallista ja edullista. Myös asiakaspalvelussa työskentelee oma henkilökunta.

Lue lisää:

https://www.niiralankulma.fi/

OC-System: turva-aidat, valvomot ja suojaelementit

OC-System on kehittänyt äänieristyksen ja työturvallisuuden ratkaisuja jo yli 20 vuotta. Huippuosaamistamme on erityisesti meluntorjunta. Kotimaisilla, toimitusvarmoilla tuotteillamme varmistat, että työympäristösi on tehokas, turvallinen ja määräysten mukainen.

Lue lisää:

oc-system.fi

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo vuodesta 1878 Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Baltian maissa, Tanskassa ja Valko-Venäjällä. Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö. Olvin panimo sijaitsee Suomessa Iisalmessa. Olvilla on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tanskassa ja Valko-Venäjällä. Lisäksi Olvi-konserni omistaa Helsingin tislaamo Oy:n, sekä osake-enemmistön Servaali Oy:stä. Olvi-konsernilla on yhteinen missio ja visio. Liiketoiminnan strategiat ovat kaikissa toimintamaissa hyvin pitkälle samanlaiset ja pohjautuvat samanlaisille arvoille. Strategioiden toteuttamisessa hyväksymme paikallista joustavuutta tavoitteiden saavuttamisen keinoissa, koska toimimme erilaisissa toimintaympäristöissä ja kilpailutilanteissa. Nykyisen, monipuolisen juomaliiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen ovat strategiamme keskiössä. Meillä on valmius myös epäorgaaniseen kasvuun. Kannattavaa kasvua ja vahvaa markkina-asemaa tuemme innovatiivisilla ja kysyntälähtöisillä brändeillä niin alkoholi- kuin alkoholittomissa juomissa valituilla markkinoilla. Uusia kasvumahdollisuuksia haemme niin nykyisiltä kuin uusilta markkinoilta.

Lue lisää:

https://www.olvi.fi/

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti. Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrenin toimesta perustama, arvojohdettu perheyhtiö on läpi historiansa keskittynyt vain tavaralajimenetelmän metsäkoneisiin. Tänä päivänä Vieremän tehtaalta on valmistunut maailman savotoille yli 18 000 PONSSEmetsäkonetta, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Ponsse on yksi maailman johtavista metsäkonevalmistajista, jonka kotipaikka sijaitsee Vieremällä, Suomessa. Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla. Ponsse Oyj:n tuotanto sijaitsee Pohjois-Savossa Vieremällä. Nykyisten rakennusten ytimessä on edelleen se 300 neliön halli, jonka Vieremän kunta rakensi vuonna 1970 koneyrittäjä Einari Vidgrénille. Se, josta kaikki alkoi ja jonka ympärille jatkettiin paitsi tehtaan myös Ponsse-hengen rakentamista. Tänä päivänä tehtaan pinta-ala on yhteensä neljä hehtaaria.

Lue lisää:

https://www.ponsse.com/fi

Ratesteel Oy on vuodesta 1998 saakka toiminut teräksen hitsaukseen erikoistunut konepaja Vieremällä. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 60 alansa ammattilaista. Vuodesta 2022 lähtien Ratesteel Oy on ollut osa Ateno Oy:ta. Ateno Oy:n vankka osaaminen levyleikkauksen, särmäyksen ja koneistuksen osalta vahvistaa kyvykkyyttämme tuottaa yhdessä kilpailukykyisiä ratkaisuja kone- ja laitevalmistajille. Tarkka toiminnanohjaus, systemaat¬tinen laadunhallinta ja toimiva kumppanuusverkosto takaavat kyvykkään toiminnan sarjatuotannossa niin pienillä kuin suuremmillakin toimituserillä. Toimintamme perustuu asiakkaan tarpeesta lähtevään imu¬ohjaukseen, jolloin tuotanto¬prosessi on läpinäkyvä ja hyvin hallittavissa. Palveluihimme kuuluvat myös pinta¬käsittely märkämaalauksella sekä kokoonpanotyöt.

Lue lisää:

https://www.ratesteel.fi/

RD Group on kahden tytäryhtiön konserni. Voimme palvella konerakennuksen laitevalmistajia monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti tarjoten kustannustehokkaita ratkaisuja teollisuuden alihankinnasta valmiisiin laitekokonaisuuksiin. Tehokkaan tuotannon, parhaan henkilöstön ja tinkimättömän asenteen avulla täytämme yhdessä asiakasvaatimukset ja varmistamme kehityksen tulevaisuudessakin. RD Groupissa työskentelee tällä hetkellä noin 90 teknologia-alan ammattilaista kolmella eri tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group on vahvasti mukana kansainvälisillä markkinoilla toimivien kärkiyritysten tuotannossa ja kehittämisessä, tuomalla niihin lisäarvoa omalla osaamisellaan. Pitkäkestoiset asiakkuudet ovat luoneet pohjan vakavaraiselle yritystoiminnalle. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme kehittyä myös näistä näkökulmista.

Lue lisää:

rdgroup.fi

Suuri voima, suuri vastuu.

Riikinvoiman ekovoimalaitos tuottaa ympäristöystävällistä energiaa polttokelpoisesta jätteestä. Toimintamme edistää myös merkittävästi lajittelua ja kierrättämistä sekä hyödynnettävien materiaalien uudelleenkäyttöä.

Lue lisää:

riikinvoima.fi

Savopak Oy tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana. Valmistamme puisia ja vanerisia pakkauksia neljässä tuontantoyksikössä, joista kolme sijaitsee Varkaudessa ja yksi Rantasalmella. Savopak -pakkauksiin pakataan auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita sekä kaivos- ja rakennusteollisuuden tuotteita. Räätälöityjä erikoispakkauksia toimitetaan mm. elintarviketeollisuudelle ja puolustusvoimille. Kotimaan lisäksi noin puolet toimituksistamme menee vientiin.

Lue lisää:

savopak.fi

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi. Tämän myötä olemme myös toimialan yksi suurimmista koko Euroopassa. Yrityksen tehdas sijaitsee Keiteleellä.
Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme välipohjapalkkeja, paloristikoita, runkokehiä, siltamuotteja, meluesteitä sekä sääsuojia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat ja infrarakentajat, rakennus- ja tukkuliikkeet sekä yksityisasiakkaat.

Lue lisää:

sepa.fi

Siilinjärven kunta

Lue lisää:

https://www.siilinjarvi.fi/

SP stainless Oy on metalliteollisuuden yritys, jonka ydinosaamista on ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien käsittely. Olemme Suomen laadukkain ja luotettavin erikoismateriaalien osaaja. Vuosien saatossa olemme kerryttäneet teräksenlujaa ammattitaitoa ja osaamista, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa laadukkaiden alihankintatuotteiden muodossa.
Olemme rakentaneet palvelumme vastaamaan kovia vaatimuksia ja meillä on pitkät perinteet kirkkaan teräksen TIG-hitsauksesta.

Lue lisää:

spstainless.fi

 

Taitotuote on toiminut teräsrakenteiden ja lasien parissa vuodesta 2008. Toteutamme mittatilaustyönä erilaisia tuotteita teräksestä, päätuotteitamme ovat erilaiset designportaat, -katokset ja -kaiteet. Teemme myös erikoisempia tilaustöitä.

Lue lisää:

taitotuote.fi

Timaco Oy on Iisalmessa vuodesta 1996 toiminut konepaja. Meillä on pitkän kokemuksen kartuttama ammattitaito ja osaaminen koneistamalla tehtyjen tuotteiden valmistuksesta. Toimialaamme kuuluu CNC-jyrsintä ja -sorvaus. Valikoimastamme löytyy laajasti tuotteita metalliteollisuuden tarpeisiin. Valmistamme korkeaa laatua ja tarkkuutta vaativia pieniä ja keskisuuria kappaleita. Pystymme toimittamaan myös asennusvalmiita kokonaisuuksia sisältäen tarvittaessa myös hitsauksen ja kokoonpanon. Toimitamme tuotteet myös halutulla pintakäsittelyllä asiakkaan vaatimusten mukaisesti mm. Maalaus, lämpökäsittelyt, passivoinnit, anodisoinnit jne.

Lue lisää:

timaco.fi

Varkauden Aluelämpö on asiantunteva kumppanisi kaikissa lämmitykseen ja vastuulliseen energiantuotantoon liittyvissä kysymyksissä. Energiantuotantomme perustuu kotimaiseen kiertotalouteen ja biotalouden ratkaisuihin, ja lisäksi selvitämme energian varastointimahdollisuuksia. Kattavilla huolto- ja asiantuntijapalveluilla autamme myös säästämään energiaa, laskemaan hiilipäästöjä ja pitämään huolta meille kaikille yhteisestä ympäristöstä.

Lue lisää:

varkaudenaluelampo.fi

 

 

 

Warmnet Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka on erikoistunut kaukolämpö­rakentamiseen ja -asennuksiin. Yrityksen kotipaikka on Varkaus, mutta toimimme laajasti Itä- ja Kaakkois-Suomessa sekä projekti­luontoisesti ihan koko Suomessa.
Kaukolämpö­urakointia teemme osa- tai kokonais­urakointina energiayhtiöille, kaupungeille, kunnille ja teollisuuden toimijoille. Meiltä saat kätevästi koko paketin avaimet käteen -tyylisesti: suunnittelun, rakentamisen, asennuksen, huollot sekä tarpeen tullen korjaukset

Lue lisää:

https://warmnet.fi/

 

Yara Suomi on Yara Internationalin tytäryhtiö. Päätuotteitamme ovat lannoitteet, teollisuuskemikaalit sekä ympäristönsuojelutuotteet.
Yaralla on Suomessa kolme tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Uudessakaupungissa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Siilinjärvellä sijaitsee myös Länsi-Euroopan ainoa fosfaattikaivos sekä Suomen suurin avolouhos. Vihdissä toimii Yara Suomen Kotkaniemen Tutkimusasema.

Lue lisää:

yara.fi

Löydä meidät somesta