Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Messumatka Italiaan 4.–8.11.2024

4 marraskuun @ 0:00 - 8 marraskuun @ 0:00

KiertoKasvu-hanke järjestää messumatkan Italiaan marraskuussa. Matkalla tutustutaan Ecomondo-messujen antiin Riminin messukeskuksessa kahden päivän ajan. Lisäksi pyrimme järjestämään vierailun erilliseen kiertotalouskohteeseen. Matka toteutetaan, jos mukaan ilmoittautuu vähintään kymmenen henkilöä (pohjoissavolaisten yritysten edustajia). Ilmoittautuminen avataan elokuun loppuun mennessä. Matkalle on ilmoittauduttava viimeistään 30.9.2024. Ilmoittautuminen on sitova.

 

ALUSTAVA MATKASUUNNITELMA

 

Matkan kesto on viisi päivää, 4.–8.11., joista kaksi varataan matkustamiseen (meno, paluu), kaksi messuvierailuun ja yksi mahdolliseen erilliseen vierailuun.

 

MATKAN HINTA

 

Maksutonta osallistujille:

  • Yhteiskyydit bussilla Suomessa ja Italiassa
  • Sisäänpääsy Ecomondo-messuille
  • Mahdollinen vierailu kiertotalouskohteessa

 

Maksullista osallistujille:

  • Lennot
  • Majoitus
  • Ruokailut

 

Ecomondo on kansainvälinen kiertotalouden messutapahtuma Riminissä, Italiassa. Messut koostuvat kuudesta yhteensä yli 150 000 neliön alueelle levittäytyvästä teema-alueesta: jäte resurssina, vesikierto, bioenergia ja maatalous, kiertotalous ja uudistuva biotalous, maaperän kunnostaminen sekä ympäristön seuranta. Lisäksi messujen yhteydessä järjestetään kansainvälisiä konferensseja ja seminaareja. Messuille odotetaan lähes 100 000 vierailijaa 120 maasta. Mukana on yli 1 500 yritystä, joista noin viidesosa on kansainvälisiä. Messuihin, teema-alueisiin ja seminaariohjelmaan voit tutustua osoitteessa https://en.ecomondo.com/.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Mari Haikonen, mari.haikonen@savonia.fi, p. 044 785 5645

Tiedot

Alkaa:
4 marraskuun @ 0:00
Loppuu:
8 marraskuun @ 0:00

Tapahtumapaikka

Rimini Expo Centre
Rimini, Italia + Google Map