Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

BISNESTÄ KIERTOTALOUDESTA: Liiketoimintaympäristön muutos

18 syyskuun

Tässä tilaisuudessa tutustumme kiertotalousajatteluun ja kiertotalousliiketoimintaan vaikuttaviin toimintaympäristön muutoksiin sekä rakennamme yhteistä ymmärrystä kiertotaloudesta hyötyineen ja esteineen. Mitä on kiertotalous? Miten vihreä siirtymä vaikuttaa liiketoimintaympäristöömme? Millaisia riskejä ja mahdollisuuksia tunnistamme?

 

Bisnestä kiertotaloudesta -tilaisuudet

Tervetuloa mukaan kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan kehittämisen tilaisuuksiin! Tämä kahdeksanosainen tilaisuuksien sarja on suunniteltu yrityksille ja organisaatioille, joissa halutaan syventää ymmärrystä kiertotaloudesta ja sen liiketoimintamahdollisuuksista.
Tilaisuuksissa tutustutaan yhteen kiertotalouden liiketoiminnan teemaan kerrallaan, kuullaan esimerkkejä kiertotaloutta toteuttavilta yrityksiltä ja työskennellään ohjatusti vertaisryhmässä tuupaten omaa tai organisaation liiketoimintaa kohti kiertotaloutta.
Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia Pohjois-Savossa toimivien yritysten ja organisaatioiden edustajille. Osallistumalla kahdeksan tilaisuuden kokonaisuuteen yritys kerryttää osaamista ja työkaluja kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuksiin voi osallistua myös yksittäisinä kertoina. Suurimman hyödyn organisaatio saa, jos tilaisuuksiin osallistuminen mahdollistuu useammalle henkilölle ja mukana on johtoryhmän jäsen tai liiketoiminnan kehittäjä.

 

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen avautuvat elokuun alussa.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Mari Haikonen, mari.haikonen@savonia.fi, p. 044 785 5645

Tiedot

Päivämäärä:
18 syyskuun