Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

BISNESTÄ KIERTOTALOUDESTA: Tehottomuuksista mahdollisuuksia

23 lokakuun

Miten hyvin tunnet tuotteidesi elinkaaren? Mitkä ovat merkittävimmät tehottomuudet yrityksesi arvoketjussa?
Miten hukasta voidaan saada lisäarvoa? Tässä tilaisuudessa tunnistamme arvoketjun tehottomuuksia ja pohdimme, kuinka ne voidaan muuttaa lisäarvoa tuottaviksi mahdollisuuksiksi.

 

Bisnestä kiertotaloudesta -tilaisuudet

Tervetuloa mukaan kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan kehittämisen tilaisuuksiin! Tämä kahdeksanosainen tilaisuuksien sarja on suunniteltu yrityksille ja organisaatioille, joissa halutaan syventää ymmärrystä kiertotaloudesta ja sen liiketoimintamahdollisuuksista.
Tilaisuuksissa tutustutaan yhteen kiertotalouden liiketoiminnan teemaan kerrallaan, kuullaan esimerkkejä kiertotaloutta toteuttavilta yrityksiltä ja työskennellään ohjatusti vertaisryhmässä tuupaten omaa tai organisaation liiketoimintaa kohti kiertotaloutta.
Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia Pohjois-Savossa toimivien yritysten ja organisaatioiden edustajille. Osallistumalla kahdeksan tilaisuuden kokonaisuuteen yritys kerryttää osaamista ja työkaluja kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseen. Tilaisuuksiin voi osallistua myös yksittäisinä kertoina. Suurimman hyödyn organisaatio saa, jos tilaisuuksiin osallistuminen mahdollistuu useammalle henkilölle ja mukana on johtoryhmän jäsen tai liiketoiminnan kehittäjä.

 

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen avautuvat syksyllä.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Mari Haikonen, mari.haikonen@savonia.fi, p. 044 785 5645

Tiedot

Päivämäärä:
23 lokakuun